maak gebruik van

Wereldwijde ervaring

Overal lesgegeven

Een scriptie, Statistiek, Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde zijn overal ter wereld gelijk aan elkaar. Ik heb studenten vanuit New York, Switzerland tot en met Tokyo geholpen.  Natuurlijk ligt de specialisatie vooral in Nederland. Ik heb veel studenten geholpen die komen uit Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Nijmegen en Groningen. Op deze manier ben ik bekend met elke mogelijke vorm van uitleggen. En kan ik precies de juiste manier vinden die bij jou past. Wel zo fijn!

Zoom, Camera’s aan, scherm delen, de les opnemen en zo slagen

Door Camera’s aan te zetten kijken we elkaar in de ogen tijdens de les. Zo heb ik gelijk door als je iets niet 100% door hebt, net zoals een echte face2face les. Daarnaast kan ik met een digitale pen gewoon schrijven en alles duidelijk voor je uittekenen. Je krijgt na de les altijd digitale aantekeningen mee die je nog een keer kan terugkijken. Zo hoef je zelf niet mee te schrijven. Wil je de les opnemen? Vraag ernaar, dat kan bijna altijd wel!

Tilburg

Zelf heb ik gestudeerd in Tilburg. En hier ben ik ook begonnen met bijles geven. Hierdoor kan ik alle vakken dromen. Vaak heb ik nog vele oude tentamens liggen die ik met je kan delen en weet ik precies welke stof terugkomt.

Kom je niet uit Tilburg? Geen nood, stuur mij een oud tentamen door met het liefste de uitwerkingen, en ik weet gelijk welke stijl van toetsing er gehanteerd wordt. Zo kunnen we snel aan de slag!

Utrecht

Na uitbreiding naar Amsterdam zijn we ook in Utrecht begonnen. Hier hebben we een geweldige locatie om bijles te geven in hartje centrum. Heb je dus moeite met je thesis/ scriptie/ wiskunde of statistiek, twijfel niet en neem direct contact op voor bijles.

Amsterdam

Heb je moeite met wiskunde statistiek of het schrijven van je scriptie? Woon je in Amsterdam? Studeerd je aan de Vrije Universiteit (VU) of aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) neem dat gelijk contact op! Studeer je aan het HBO? Geen nood, neem contact op en je wordt geholpen.