Toen ik begon met bijles stond ik net een 5,5. Voor mij hielp bijles heel goed want het jaar erop stond ik een 7,4 en heb ik dus het jaar met een 7 afgerond. Het plannen van bijles was heel fijn, ik kon namelijk in mijn tussenuren naar bijles.

De bijles hielp meteen en het zorgde voor de eerst missende zekerheid bij sommen voor mij.

Na ruim een jaar bijles 1x per week te hebben gehad snap ik wiskunde veel beter en heb het nu dus ook minder nodig.

Hallo Ton,

 

 

Ik wilde even laten weten dat ik een 9 heb gehaald voor calculus! Echt super bedankt voor alle hulp, het was niet gelukt zonder jou.

 

Gr,

Thomas

Ton is een superfijne, gezellige leraar! Zelfs in de zomervakantie kon ik bij hem terecht. Hij heeft me geholpen om een 8.0 te halen voor een vak wat ik nooit dacht te kunnen halen. Super super bedankt Ton voor de bijles! Mede dankzij jou kan ik afstuderen!

Robbin Zelf zit ik in mijn laatste jaar van het vwo op het Mill Hill College. Ik heb een druk programma en Ton is erg flexibel. In het weekend is het ook mogelijk om bijles te krijgen, dit is voor mij erg fijn. Hij kan mij goed helpen met wiskunde en weet altijd waar het over gaat, dit komt omdat hij les geeft op verschillende niveaus. Ik heb nu sinds een paar maanden bij Ton bijles en mijn laatste cijfer voor wiskunde was een 7,0! Bedankt Ton, je hebt me erg geholpen! Ik ben zeker tevreden en kan deze Bijles in Tilburg aan iedereen aanraden.

 

Zelfs vanaf de andere kant van de wereld werd ik per mail snel en goed geholpen! Ton legt helder uit welke stappen hij zet en wat hij op zijn beurt van jou verwacht. Juist op het moment dat je je tijd hard nodig hebt, werkt dit erg effectief. Echt een aanrader!

Tsvetelina Photo Review

 

Having lessons with Ton from “Bijles in Tilburg” helped me a lot to improve noto nly my grade in Statistics but also my critical thinking and logic. On my exam I got a grade of 8.9 (which I didn’t even think it is possible) thanks to Ton who teaches in a way easy to understand and assimilate the content and to find connection and logic within the given question. Behind every difficult explanation and/or task stands a plain and straightforward way of dealing with the problem, which Ton provides you with!

foto 4

Ik ervaar de bijlessen bij Ton als zeer nuttig, omdat hij op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleg kan geven over onderwerpen die voor mij nog meer aandacht nodig hebben. Zijn sterke kant is dat hij sommen/vraagstukken goed inzichtelijk kan maken door ze uit te tekenen. En tot slot vind ik het prettig dat hij net zo lang blijft herhalen tot het duidelijk voor me is en dat hij daaronder geduldig blijft.

foto 1Hoi Ton,

 

Bedankt voor alle hulp, zonder jou bijles was die voldoende er waarschijnlijk niet gekomen!

 

Groetjes Eline

foto Greek

He is very talented, professional and fun to work with teacher! I wouldn’t have passed my exam in Statistics without him! I totally recommend him to anyone!

Bijles in Tilburg Alkmaar

 

Ik ben een tweedejaars-student Werktuigbouwkunde. Op school had ik helaas geen kaas gegeten van het vak Statistiek. Het hertentamen voor dit vak naderde snel en daarom heb ik hulp gezocht bij Ton.

 

 

Ondanks dat ik op zeer korte termijn een afspraak had gemaakt voor 2 uurtjes spoed-bijles, heeft Ton heeft mij enorm goed geholpen. Hij heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. Gedurende de bijles maakt hij notities op de computer en stuurt dit later op per e-mail, wat zeer fijn is!

 

Dankzij zijn uitleg en voorbeelden, heb ik toch voldoende kennis kunnen opdoen voor het vak Statistiek. Na zijn bijles gekregen te hebben, heb ik nog meerdere keren thuis opgaven gemaakt en uitgebreid geoefend. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd tot het behalen van mijn hertentamen. Zonder Ton was dit niet mogelijk geweest denk ik. Graag wil ik Ton hiervoor bedanken.

 

 

De lange autorit van mijn woonplaats (Heemskerk) naar Tilburg was het dus gelukkig waard haha .

 

 

Ik kan iedereen aanraden om bij Ton langs te gaan wanneer er bijles nodig is. Het is je tijd en geld zeker waard. Ton is vriendelijk, werkt professioneel, reageert snel op e-mails en heeft kennis van zaken wat betreft het vak Statistiek. Ik ben ervan overtuigd dat Ton jou in zijn andere vakgebieden je net zo goed kan helpen.
Aslan Statistics bijles in Tilburg

 

Two weeks before the midterm. I had no idea about Statistics 2 course, how to solve exercises and how to use SPSS. If it wasn’t Ton, I wouldn’t pass the course. Even if to put aside his skill of explaining complex things in simple words, he definitely has a talent in recognizing the problem and suggesting the most efficient way to cover only topics needed. Again: Dankjewel, Ton!

Voor mijn studie klinische psychologie heb ik de hulp van Ton ingeschakeld voor het vak

statistiek. Hij heeft mij (als dummy in statistiek) in korte tijd klaargestoomd voor mijn

tentamen. Hij had snel door waar ik extra hulp nodig had en creëerde een sfeer waarin ik me

vrij voelde om vragen te stellen. Uiteindelijk heb ik statistiek afgesloten met een 6! Ton, heel

erg bedankt voor je hulp en vertrouwen.

ey Ton!

Vandaag heb ik mijn punt voor de afgelopen natuurkundetoets gekregen, een 8,1.

Dit was het hoogste punt van de klas. Ik had het gedeelte met het geluid bijna foutloos maar ook bij het onderdeel elektriciteit was mijn score boven verwachting hoog.

Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp, zonder jou stimulans was dit niet gelukt.

Bovendien, van een 4 naar een 8 op hetzelfde onderwerp in vergelijking met vorig jaar is echt geweldig!

Tijdens de toets had ik echt het idee dat ik verbanden zag tussen de formules.

Als ik het niet wist ben ik gewoon alle formules op een kladblaadje gaan schrijven, waardoor ik bijna altijd toch de maximale hoeveelheid punten binnen haalde.

Voor het eerst in mijn natuurkundige loopbaan kon ik grote toepassingsopgaven maken.

In de toets had mijn leraar ook 2 bonusvragen van het VWO toegevoegd, deze heb ik op een punt na (met verkeerd afronden) foutloos gemaakt.

Kortom, de afgelopen toets was een groot succes en het laat mij zien dat mijn doelen dus wél mogelijk zijn.

Ook heeft het mij laten zien dat ik gewoon op het VWO thuis hoor, dit is nog steeds waar mijn hart ligt en dit cijfer ondersteund dat nog eens extra.

Super bedankt voor alles!

Groetjes Cas

Kids

Hello, I am Sean, 7 years old and my sister Alicia is 6 years old. Since October 2014 we follow the English conversation class with our favorit tutor, Mr. Ton. We speak English fluently an come weekly to Mr. Ton’s house to learn even more. We talk, play, sing, read and learn in English. Mr. Ton teaches us a lot of new English words. He can get along very well with young children like us. It’s a lot of fun to learn English with Mr. Ton :) .

 

Cheers,

Sean and Alicia

Ton is een hele goede, behulpzame en enthousiaste bijlesleraar.

 

Tijdens mijn premaster aan de universiteit van Tilburg ben ik een aantal keer naar Ton gegaan voor hulp met statistiek omdat ik daar simpelweg te weinig over wist.

 

Na een aantal sessies heeft het zijn vruchten afgeworpen. Twee weken terug heb ik mijn laatste statistiektoets gemaakt, waarvoor ik een 10 heb gescoord.

 

Ik kan Ton enkel aanbeleven aan eenieder die op een fijne manier wat extra wil leren!

Ik vind Ton een vriendelijke docent die op een professionele en coachende wijze bijles geeft. Door zijn ervaring was de eerste bijles meteen ‘to-the-point’. Ton heeft mij daarnaast gerust weten te stellen en de zekerheid gegeven die ik nodig had om mijn tentamen te maken. Samen met Ton heb ik het tentamen tot een succes weten te brengen.
Door de uitstekende bijlessen, statistiek voor pre-master gehaald met 8,5!!!
Ton heeft me Fantastisch voorbereid op mijn tentamens. Hij weet de balans te vinden tussen professionaliteit en persoonlijkheid, om je zo vol vertrouwen je doel te laten bereiken.
Ik heb afgelopen semester bij Ton bijlessen statistiek 2 gevolgd. Ik heb hier veel van opgestoken, vooral aangezien ik naar geen enkel college was gegaan omdat ik rond die tijd aan het sporten was. Dankzij de bijles van Ton heb ik het vak makkelijk afgerond terwijl ik niet naar colleges ben geweest.

 

Ton kan goed uitleggen, maar hij probeert je zelf ook aan het denken te zetten. Dankzij de uitleg kon ik zelf aan de slag met opgaven en als ik een vraag had kon ik hem altijd een bericht sturen en dan kreeg ik binnen een paar uur een duidelijk antwoord.

 

Ton is dus zeer hulpzaam en hij legt duidelijk uit, dus mocht je vragen of probleem met statistiek of een ander vak hebben, dan zou ik zeker contact met hem opnemen

Vanaf het begin was al duidelijk dat statistiek het grootste struikelblok vormde van de pre-master. Na de eerste zware lectures kregen we gelukkig Ton als bijles leraar toegewezen. Hij weet de stof in hapklare vorm aan te bieden met leuke voorbeelden. De lectures van Gert heb ik nooit begrepen, maar dankzij Ton het vak met een 8(!?) afgesloten! Thanks!
Met zijn tweeën hier bijles gehad voor statistiek nadat dit het eerste jaar niet gelukt was. Nu het vak allebei gehaald met een gemiddelde van boven de 8! Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede uitleg en tot volgend jaar met statistiek 2.
Ik vind statistiek erg moeilijk en hierdoor ben ik bijlessen gaan nemen bij Ton.

MTO-C is een van de moeilijkste statistiek vakken, waar ik zelf niet veel vertrouwen in had.

Doordat ik de leerstof samen met Ton stap voor stap heb door genomen en hier ook zelf mee ben gaan oefenen, vond ik het niet meer zo moeilijk als voorheen.

Door de goede uitleg van Ton begrijp ik het een stuk beter en kan ik met meer vertrouwen mijn tentamens maken.

Beste Ton,

 

Ik wil je even laten weten dat ik ben afgestudeerd, met een 9 voor mijn thesis!

Nogmaals bedankt voor je hulp!

 

Groet,

 

Caro

Ton,

 

Je bent mijn held!!

 

Het cijfer 1,2 is wat de docent in 7 weken voor elkaar krijgt. Een paar uurtjes bijles van jou geeft als resultaat een 6…

 

Thx.

 

Groeten Rens

Ha Ton,

 

Je lessen zijn zinvol geweest, heb een 9 dus volgens mij heb ik het begrepen! Haha thanks :). Mocht het volgend jaar weer nodig zijn weet ik je te vinden.

 

Groetjes Sanne

Deze statistiek vakken leken me onmogelijk on nog in mijn hoofd te stampen in de week voor mijn tentamen. Met hulp van Ton en een aantal uurtjes is het me toch nog gelukt!

 

Merci en groetjes,

 

Nina

Het afgelopen blok had ik bijles nodig voor mijn opleiding Anesthesie. Ton heeft me alle colleges van natuurkunde, scheikunde en stralingsfysica op zijn manier uitgelegd. Ineens kon ik het wel begrijpen. Hij is geduldig en checkt door middel van vragen of ik het snap. Ik heb mijn toets met een goede voldoende behaald. Gezien de fijne ervaring heb ik voor het volgende blok wederom mijn bijlessen bij BijlesinTilburg geboekt.

De afgelopen 2 maanden heb ik bijles gehad van Ton, hoewel ik mijn eindcijfers nog niet heb was dit naar volle tevredenheid.

 

Ton was flexibel wat betreft de tijdstippen wat erg prettig was voor mij. Toen ik met lessen begon had ik een dramatisch basisniveau, ik had het maken van de statistiek toetsen uitgesteld tot het echt niet meer kon wachten.

 

Met Ton ben ik stap voor stap steeds wat beter geworden, het was erg effectief.

 

De manier van lesgeven was informeel, wat ik prettig vond. Wat de manier van lesgeven betreft merkte ik dat dit het beste gaat als je concrete vragen hebt, deze worden zonder problemen duidelijk gemaakt. Maar ook een vraag als ‘vertel eens iets over hoofdstuk 9’ kreeg een antwoord waar ik iets aan had!

 

Yorick heeft bijles genomen voor de vakken Statistiek 1 en 2 (Universiteit van Tilburg) . Tijdens zijn studie heeft hij deze vakken steeds voor zich uitgeschoven.  Gezien dit zijn laatste Bachelor vakken waren moest hij ze nu halen. Vanaf begin mei is hij hiermee begonnen door 2 a 3 lessen in de week te volgen. In 1,5 maand tijd is alle relevante stof  uitgelegd. Hierna heeft hij met vol vertrouwen de tentamens Statistiek 1 en Statistiek 2 kunnen maken.

I reached out to Ton during my thesis as I came across some difficulties in some aspects of my data analysis. He clarified my questions, which helped me progress in my project. Thank you for your help!

 

Mijn zoon is begin van dit schooljaar na het behalen van zijn havo-diploma gestart bij Avans Hogeschool Bouwkunde. Hij had i.p.v. de gewenste wiskunde B alleen wiskunde A in zijn pakket op de havo. Om de kennis van wiskunde B in te halen heeft mijn zoon extra bijlessen gevolgd bij Ton. Ton heeft alles heel duidelijk in individuele lessen aan hem uitgelegd en zijn kennis ging snel omhoog. Hij heeft zelfs met een 7 voor wiskunde B en zijn propedeuse gehaald en gaat vol vertrouwen naar leerjaar 2.

 

Beste Ton,

 

Vanochtend heb ik mijn scriptie afgerond met een 7!

Ik kreeg complimenten over de uitwerking van de resultaten van SPSS.

 

Nog bedankt voor je hulp!

 

Groeten,

Maaike

 

Ik ging van een diepe onvoldoende met geen enkele kennis van Statistiek naar een mooi behaald cijfer, door de gezellige en vooral duidelijke uitleg van Ton.

 

Bedankt hiervoor!

 

Het zou me niet gelukt zijn zonder deze bijlessen!

De bijles van Ton heeft me geholpen met het volledig begrijpen van de lesstof! Hij speelt bijvoorbeeld goed in op de punten waar je moeite mee hebt met extra uitleg en oefeningen. Vol trots kan ik zeggen dat ik mede door de bijles een 8,7 heb behaald voor mijn examen!

 

– Meegedaan met wekelijkse cursus

Tijdens mijn premaster heb ik een paar lessen van Ton gevolgd en ik ben erg tevreden! Ton is vriendelijk, geduldig en neemt de tijd om iets duidelijk uit te leggen zonder dat je het gevoel krijgt dat je domme vragen stelt. Door de begeleiding van Ton heb ik echt leren werken met SPSS en geleerd hoe ik de resultaten uit SPSS moet interpreteren. Ik heb het vak gehaald met een mooie 7.9!

 

– Meegedaan met wekelijkse cursus

 

Ik ben ontzettend tevreden met de bijlessen van Bijles in Tilburg. Alle stof wordt op een fijne en begrijpelijke manier uitgelegd. Mede door deze lessen heb ik een mooie 9.5 gehaald voor mijn eindtoets statistiek.

 

– Meegedaan met wekelijkse cursus

 

Ton is erg meedenkend en flexibel. Hij helpt geduldig met vraagstukken die je over het vak hebt. Hierdoor kon ik de stof volledig begrijpen en wist ik mijn toets met een uitmuntend cijfer te behalen!

 

– Meegedaan met wekelijkse cursus

Ik zou de bijles van Ton erg aanbevelen. Zijn begeleiding was erg fijn en hierdoor ging ik zelfverzekerd het eindtentamen in. Als ik vragen had, kon ik altijd bij hem terrecht. Ook voor de paper dat ik schreef voor de Research Seminars (premaster) heb ik om hulp gevraagd en hier heb ik erg veel aan gehad!

Ik heb voor een paar maanden bijles gehad van Ton, wat mij zeer goed is bevallen. Alle vragen die ik had voor de vakken Natuurkunde, Wiskunde B en Scheikunde kon hij goed uitleggen en ik heb er dus veel van geleerd. Mede dankzij Ton ben ik nu zo goed als zeker geslaagd!

Met behulp van bijles en een tentamentraining van Ton heb ik mijn statistiek met een 8 gehaald. Super blij dat ik dit vak in the pocket heb, dankjewel Ton!

 

 

Hi Ton, misschien wel leuk om te delen: heb een 9 gekregen voor mn thesis en een nominatie voor best thesis award Thanks voor al je hulp!